De FDV Groep is een organisatie die U kan ondersteunen bij het beheer en onderhoud van kantoren en verbouwingen of verbeteringen kan uitvoeren. Tevens hebben wij kennis van technische installaties en nutsvoorzieningen zoals elektra, water, gas, airconditioning en liften. Facilitaire Dienstverlening is ontstaan uit de Interne dienst van de Volker Stevin organisatie in Rotterdam, waarbij jarenlang ervaring is opgebouwd op dit vakgebied.

Door de veelzijdigheid van onze professionele medewerkers, die stuk voor stuk zelfstandig kunnen opereren op elk vakgebied, zijn wij in staat zeer snel te kunnen handelen in alle voorkomende werkzaamheden. Ontzorgen is daarbij ons uitgangspunt.

Buiten het reguliere onderhoudswerk en het oplossen van alle voorkomende storingen in en om uw gebouw, zijn wij tevens in staat complete verbouwingen te realiseren van etages, centrale hal, toiletgroepen en gevels, alsmede onderhoud en aanleg van tuinen en daarbij behorend straatwerk.

Van de benodigde disciplines hebben wij alle kennis in huis, waarbij onze ruime werkplaats en goed gevuld magazijn een belangrijke rol spelen.

Eén van onze specialiteiten in de werkplaats is het vervaardigen van stalen kozijnen van het merk “Jansen”, welke worden gebruikt voor brandwerende compartimenten, toegangspuien en schuifdeuren.

In onze werkplaats zijn wij in staat om staal en overige metalen, zoals roestvrijstaal, aluminium en overige legeringen te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan staalconstructies en hekwerken.

Ook vervaardigen wij houten kozijnen en houtconstructies in alle voorkomende situaties.

Door deze voorzieningen dag en nacht te kunnen gebruiken en de daarbij benodigde mensen dag en nacht in te kunnen zetten, zijn wij in staat de huidige “snelle” verhuurmarkt zeer snel te kunnen bedienen. Denk hierbij aan het snel verhuurbaar maken van uw kantoor gebouw of het reeds verhuurde deel aan te passen tot de wensen van uw klanten.

Kortom, een veelzijdige organisatie die u compleet en snel ontzorgt op elk vakgebied.

Contact

F.D.V. Groep

 

Ambachtsweg 8a - 10

3381 LN Giessenburg

 

Tel:          0184 - 78 50 27

Fax:         0184 - 82 02 22

e-mail:    info@fdvgroep.nl